Gagyi húsvéti díszek újjászületése

 

Kezembe akadt a héten pár húsvéti dísz, melyek sosem voltak a kedvenceim. Lelki erőm nem volt megszabadulni tőlük, évről-évre megkegyelmeztem nekik. Most viszont zseniális ötletem támadt: új dizájnnal még akár örömömre is szolgálhatnak.

Az első garnitúra ez a sokkoló zöldes-sárgás felakasztható szett. Pozitív tulajdonsága, hogy fából készült, természetes anyag.

 

Húsvéti díszek
Ilyen volt…

 

A húsvéti kézügyeskedésünk keretében gondoltam gyorsan átfestem őket akrill festékkel. Annyira gyors nem lett, mert a csodás zöld festék vízben oldódó volt. Elég volt kicsit rámennem fehér akrillal feloldódott, és enyén zöldes árnyalatot alakított ki vele.
Sebaj, majd a második réteg …, még mindig zöld.
Ez után lemondtam a hófehérről, és világos cappuchinót céloztam meg, de az erőszakos zöld még azzal is keveredett. Miközben nézegettem, hogy lecsiszolom, de inkább annyira megbarátkoztam vele, hogy így hagytam.
Szerettem volna még valamivel feldobni őket. A tortapaír, és a különböző felragasztható csipkeszalagok próbálgatása után ezek a fagombok kerültek fel végül:

 

húsvéti dísz fából
…ilyen lett.

 

húsvéti dísz fából

 

Fogalmam sincs hogy kerültek hozzám a sárga műanyag tojásokat, de vizuális zaklatással felérő megjelenésük szintén festékért kiáltott:

 

 

Két réteg fehér festék után csak egy finom csipkeszalaggal ragasztottam körül a tojásokat. A felfüggesztéshez kerestem pár kallódó fagyöngyöt a gyerekek kincses dobozaiban.
Hát nem sokkal kellemesebb élményt nyújtanak így a szemnek?

 

 

húsvéti natúr dekor

 

húsvéti natúr tojás
 
 

Oszd meg te is!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Facebook
Facebook
Google+
http://www.napsugarasotthon.hu/gagyi-husveti-diszek-ujjaszuletese/
PINTEREST
PINTEREST
Instagram