10 perces hajfonások kislányoknak

 

Mindig hosszú haj párti voltam, szeretem a változatos, szép fonásokat, melyek lehetnek kislányosak és nőiesek egyaránt. Ezzel az összeállítással szeretném a ti kedveteket is meghozni egy kis frizurázkodáshoz.
Persze a reggeli rohanás hosszadalmas frizurakészítésre nem alkalmas nálunk sem, ezért olyan hajfonásokat kerestem, amiket 5, maximum 10 perc alatt el lehet készíteni. Egyszerű parasztfonás az alapja a legtöbbnek, azt érdemes először begyakorolni. Akinek a “kezében van”, már könnyedén boldogul ezeket a frizurákkal is. Nehézségi sorrendben mutatom őket, az elsők nem igényelnek különösebb magyarázatot. A végén, a nehezebbekhez kerestem videót.

 

1. Egyszerű parasztfonás átlósan

 

Ezt a fonást az átlós irány teszi rafinálttá és érdekessé. A halántéknál indul, és az ellentétes oldalon a fül mögött végződik.

 

2. Féloldalas parasztfonás

 

Amilyen szép, olyan egyszerű: oldalt elválasztjuk a hajat, és csak a szélesebb oldalon vezetjük végig a fonást. Pillanatok alatt kész, így iskolai napokon jó választás, de csattal, hajdísszel alkalmakkor is megállja a helyét.

 

 

3. Félkoszorú lófarokkal

 

A fül fölött indul a fonás, amihez csak az arc irányából veszünk fel tincseket. Ezt a másik fül fölött fejezzük be, majd a fonott tinccsel együtt lófarkat kötünk.

 

 

4. Körfonat lófarokkal

 

Középen választjuk el a hajat, két oldalról vezetjük körbe a fonást, majd lófarokba fogjuk össze.

 

 

5. Koszorúfonás

 

Bal oldalt elválasztjuk a hajat, felveszünk egy tincset, és elindulunk körbe. Mindkét oldalról veszünk hozzá tincseket, amíg körbe nem érünk. Befejezzük a fonást, visszahajtjuk, elrejtjük és csattal rögzítjük a tincset a fonás alatt.

 

 

6. Vízesés fonás

 

 

 

7. Konty

Ez a fonás kicsit munkásabb. De a videó alapján megtanulható, szép kis alkalmai viselet.

 

 

 

 

 

Oszd meg te is!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Facebook
Facebook
Google+
http://www.napsugarasotthon.hu/10-perces-hajfonasok-kislanyoknak/
PINTEREST
PINTEREST
Instagram